Istoric

Istoric

2010 – 2018

2010

Fănel Şerban este pastorul fondator al Bisericii Punctul Zero.

El a primit din partea Domnului Isus, având la bază textul biblic din Isaia 35, chemarea de a începe în oraşul Braşov o biserică vie, dinamică şi fundamentată în Sfintele Scripturi.

După un timp de rugăciune şi post, la îndemnul venit din partea Domnului, el organizează în data de 1 mai 2010 o conferință, cu tema “Binecuvântare sau blestem”, în cadrul căreia se anunţă oficial deschiderea Bisericii Punctul Zero.

Acestei chemări i se alătură 10 persoane care au format prima echipă de slujire.

2011 – 2012

Primii ani din activitatea bisericii au avut ca obiectiv primar consolidarea şi formarea crezului, a viziunii şi a ADN-ului Bisericii Punctul Zero.

În tot acest timp s-a putut vedea cum Domnul Şi-a revărsat în repetate rânduri prezenţa Sa minunată, aducând în Biserica Punctul Zero experienţe de eliberare din robia păcatului şi din robia diavolului, de vindecare miraculoasă şi răspunsuri clare la multe rugăciuni făcute.

2012 – 2015

Începând cu 1 septembrie 2012, prin mutarea într-o nouă locaţie, s-a iniţiat o nouă etapă a bisericii, intitulată “New Start”.

Acest nou start a adus o nouă dinamică şi un nou format de slujbă. Impactul a fost vizibil prin alăturarea unor membri noi şi întoarcerea mai multor persoane la Domnul, în acest fel s-a putut vedea cu ușurință o creștere a numărului participanţilor la slujbele bisericii: aproximativ 100 de adulți și copii.

2015 – 2018

Această perioadă a marcat un nou sezon al bisericii noastre, numit Resetare.

Închirierea unei locații permanente, aducerea acelei locații la un nivel de excelență prin renovarea făcută a condus spre un nou impact în orașul nostru. Structura de organizare, modul în care funcționăm, echipa de slujire, toate au fost regândite și, în felul acesta, biserica noastră a căpătat o nouă dinamică pe care am așteptat-o și pentru care ne rugăm de mult timp.

Schimbările făcute au adus roade concrete, astfel că, în aprilie 2017, am atins cota cea mai mare de participare din cei 7 ani: 180 de suflete.

Aventura noastră de abia a început!

Haide și tu alături de noi, să scriem istoria împreună!

2018

Va urma …

Ce se întâmplă la Punctul Zero?