Pastor

Pastor

Fănel Șerban este pastorul fondator și pastorul senior al Bisericii Punctul Zero, fiind responsabil cu predicarea, misiunea și viziunea bisericii.

Din anul 1993 este implicat în mod activ în lucrarea Domnului sub diferite forme și contexte: evanghelizare, lider de tineret, administrare, slujire pastorală și plantare de biserici. Din anul 1999 el şi soția sa devin reprezentații în România a slujirii Derek Prince Ministries.

De asemenea, ei conduc Editura Neemia, cadru în care au tradus și publicat cărți creștine care au fost și încă sunt o reală binecuvântare pentru creșterea spirituală a multor credincioși români.

El şi-a început pregătirea teologică în cadrul a două școli biblice, iar, după finalizarea acestora, şi-a continuat studiile teologice urmând cursurile Universității Teologice Emanuel din Oradea, devenind licențiat în teologie pastorală.

De mai mulți ani este implicat în slujirea de eliberare și vindecare, având parte de experiențe în care a văzut cum viața mai multor credincioși a fost restaurată prin manifestarea puterii și lucrării Domnului Isus Hristos.

Fănel Șerban

Pastor fondator și senior

Ce se întâmplă la Punctul Zero